Vinnaren utsedd! (+ en liten rabattkod)

I ett par år nu har jag tävlat ut en bröllopsfotografering, framför allt för att det är så himla roligt att ge tillbaks till er som följer mig! För ett par år sedan så var det Björn och Angelica, för två år sedan så var det Adam och Lisa, förra året var jag helt fullbokad så långt innan så det fanns inte möjlighet att lotta ut något tyvärr. Men i år ser det lite luftigare ut i min kalender (eftersom jag tar ett väldigt begränsat antal bröllop i år) och då ville jag ge tillbaks lite igen! :-D

Vinnaren hittar ni längre ned i inlägget – vann du inte? Som plåster på såren så får du 10% rabatt på mitt 5-timmarspaket om du varit med och tävlat (gäller bokning under januari)!

Med Harry Potter som favoritfilm och med en motivering som löd; ”Exakt 6 år senare än vi träffades för första gången äger bröllopet rum. Utomhus, i en skogsglänta med utsikt mot Vättern, som min dröm alltid har varit sen jag såg giftermålet i Twilightserien. Även bröllopet går i skogstema, för är det något vi älskar, är det naturen. Där kan jag slappna av i mitt annars hektiska liv. Bröllopet äger rum på ett gammalt slott där jag fotograferade mitt allra första bröllop för 8 år sedan, blev totalt kär i stället. Våra gäster har även möjlighet o bo där med oss hela helgen då slottet har flera sovrum också. Perfekt eftersom vår familj är utspridd över hela landet o förhoppningsvis gör det alla gäster mer tighta också. 

Vi gifter oss den 1/6-19 på Hjällö slott mellan Hjo & brandstorp. 

Min favoritfilm har nog ingen kunnat missa. Så mycket att min sambo friade framför Hogwarts i Orlando 1.5 år sedan & vår lilla hundvalp heter dobby ♥️”.  Så var det Julia och hennes Marcus som vann! Stort grattis till er, det ska bli så roligt att fotografera ert bröllop och jag tror det kan bli helt magiskt!

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Blogi Naukowe24 maj 2022 - 21:18

    Hello mate, I just wanted to tell you that this article was actually helpful for me. I was fortunate to take the tips you actually so kindly shared and even put it to use. Your web blog article truly aided me and i also would like to inform your dedicated audience that they really have someone that has her or his thoughts fixed. Thank you once more for the excellent posting. I’ve truly bookmarked this on my favored online bookmarking web site and i also recommend everyone else do the very same.ReplyCancel

  • slotsite30 december 2022 - 04:46

    I’m writing on this topic these days,  but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts. ReplyCancel