4 januari 2019

Min sista dag som ledig spenderade jag ihop med min syster och pappa, vi möttes i Mjölby och åt på Bambu – en thairestaurang med lunchbuffé som passade oss utmärkt :-) Det är så väldigt roligt att umgås med min lillasyster, för det är inte alls så länge sen som vi inte gick ihop överhuvudtaget. Men det är väl det som är det fina med syskon, att det spelar ingen roll hur mycket man bråkar eller blir osams – så tvingas man på ett eller annat sätt att umgås och bli vänner.

Efter maten gick vi en runda i gallerian i Mjölby, jag fyndade några fina krukor och passade även på att handla lite på rean på Lindex. I vinter har det varit svårt för mig att hitta kläder jag tycker om, och som det ser ut nu på vårkollektionerna så fortsätter det i samma spår.. Vilket egentligen bara är bra, då konsumerar jag lite mindre och sparar på vår miljö :-) När vi kände oss färdigshoppade så gick vi hem till Julias lägenhet där hon skulle klippa pappa – och det blev faktiskt bra. Jag var lite rädd där ett tag att han skulle bli helt flint, men hon gjorde ett bra jobb – en oanad talang helt enkelt!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *