Barn- och familjefotografering

din familj

Tiden går fort - och superdupermegafort om en har barn. Därför är det lite extra roligt att få komma möta en familj och föreviga små ögonblick i vardagen.

För de där ögonblicken kommer vara helt ovärderliga om några år, när lillkillen helt plötsligt har storlek 45 i skor och bara stänger in sig framför datorn på sitt rum och när lillan flyttat hemifrån.

Då är man tacksam för att man investerade i de där fotografierna och förstoringarna som hänger över öppna spisen eller på väggen i trappen. 

Under en barn- och familjefotografering så ses vi för en utomhusfotografering. Platsen är någonstans här i Motala där jag har många fina guldkorn - säg gärna till om ni vill ha mycket grönska, vatten eller andra inslag i era bilder. 

En barn- och familjefotografering tar ungefär 30 minuter (små barn orkar sällan längre tid), då vi leker, skojar och busar. Mitt fokus ligger alltid på att ni ska få en fin upplevelse och att fotograferingen ska ge äkta, genuina leenden - inga stela poseringar här inte. 

Efter fotograferingen får ni inom 3 veckor tillgång till ett webbgalleri, där ni väljer ut era bilder enkelt hemifrån. Det går också bra att välja till fler digitala filer, från 400:-/styck. 

Bokning & Pris

30 minuters fotograferingstid inkl. 5 digitala bilder.

2100:-

OBS: 2023 fullbokat

en alldeles ny familjemedlem

Vid en nyföddfotografering ses vi alltid hemma hos er där miljön är varm, lugn och trygg för er nya familjemedlem och då avsätter vi 60 minuter för er fotografering. Vi kan ta bilder både när er bebis är vaken men även när hen sover, på hela familjen och även syskonbilder om det redan finns barn i familjen sedan tidigare. 
Vid en nyföddfotografering ingår alltid samtliga bilder, vilket är minst 10 stycken men ofta fler.
Resa inom Motala ingår, vid nyföddfotograferingar i andra städer tillkommer reseersättning. 

Bokning & Pris

3800:- inkl. samtliga bilder

Nyfödd-, barn- och familjefotografering