Nyföddfotografering

Nyfödd-, barn- och familjefotografering i studio

din familj

Tiden går fort - och superdupermegafort om en har barn. Därför är det lite extra roligt att få komma möta en familj och föreviga små ögonblick i vardagen.

För de där ögonblicken kommer vara helt ovärderliga om några år, när lillkillen helt plötsligt har storlek 45 i skor och bara stänger in sig framför datorn på sitt rum och när lillan flyttat hemifrån.

Då är man tacksam för att man investerade i de där fotografierna och förstoringarna som hänger över öppna spisen eller på väggen i trappen. 

Under en barn- och familjefotografering möts vi i min studio eller så ses vi för en utomhusfotografering. Vilket som passar er bäst kommer vi fram till gemensamt om det kan vara klurigt att bestämma sig.

En barn- och familjefotografering tar ungefär 30 minuter (små barn orkar sällan längre tid), då vi leker, skojar och busar. Mitt fokus ligger alltid på att ni ska få en fin upplevelse och att fotograferingen ska ge äkta, genuina leenden - inga stela poseringar här inte. 

Efter fotograferingen får ni inom 3 veckor tillgång till ett webbgalleri, där ni väljer ut vilka bilder och produkter ni vill använda era bilder till för att de ska passa ert hem så bra som möjligt. 

Bokning & Pris

30 minuters fotograferingstid inkl. 5 digitala bilder.

2100:-

Just nu!

I juni öppnade jag min nya studio - hemma i vårt gästhus på Ångströmsgatan 1. Varmt välkommen att boka din nyföddfotografering! 

en alldeles ny familjemedlem

Vid en nyföddfotografering ses vi alltid i min hemmastudio i Motala där miljön är varm, lugn och harmonisk för er nya familjemedlem och då avsätter vi 3 timmar för att få till de där vackra bilderna i riktigt djup sömn. Nyföddfotografering kan endast göras innan bebisen har hunnit bli 14 dagar gammal, därför är det viktigt att ni bokar er fotografering i god tid innan. 


Under en nyföddfotografering är säkerhet alltid i första rummet, under februari 2020 gick jag en kurs hos Julia Staf (Memories by Julia) som är en av Sveriges främsta nyföddfotografer för att fortsätta utbilda mig inom nyföddfoto och säkerheten kring dessa små bebisar. Ni får även tillgång till all rekvisita i olika färger och utföranden som finns i min studio under fotograferingen. Efter 3 veckor får ni tillgång till ett webbgalleri där ni väljer ut era bilder. 

Bokning & Pris

3800:- inkl. 5 bilder 

Nyfödd-, barn- och familjefotografering

Färdiga tavlor

fr. 2200:- 

Fotoalbum

fr. 3600:-

Förstoringar

fr. 300:-

Digitala filer

fr. 450:-

För fullständig prislista: info@lizettefotografi.se