Bröllopsfotografering

För dig och din blivande 

Att hitta rätt fotograf är en hel djungel och jag är en sån där tjej som gärna drar ut lite för länge på det jag vill säga. Men för er skull ska jag försöka hålla mig kort. Först och främst så vet jag att de allra flesta inte är fotomodeller, att man inte tycker att det är skitkul att stå framför kameran och det är okej. Men vet ni vad? Ni är inte ensamma och jag har inte fotograferat modeller en enda gång - varje bröllop ni ser här på hemsidan är helt vanliga, kära, underbara brudpar - precis som ni! Så.... Gillar ni att skratta? Gillar ni östgötska? Gillar ni den mer dokumentära stilen bättre än den traditionella, uppställda (och i ärlighetens namn ganska tråkiga) stilen?

Då kan jag nog faktiskt vara fotografen för er! Jag älskar att skratta och gärna såna där känns-i-hela-magen-skratt, jag pratar även rätt så bre östgötska och jag jobbar hela tiden för att fånga in-the-moment bilder, ni vet – att fånga det som faktiskt händer. Den genuina, äkta, verkligheten. Jag tror att ni är sådana där människor som det pirrar i hela magen för, eftersom ni ska gifta er. Att ni älskar att skratta lika mycket som jag, att ni inte skäms om det råkar bli lite fel eller någon säger något knasigt, att ni är så kära att ni nästan ramlar av stolen när ni sitter still och att ni är peppade som fasen inför er stora dag!  Oavsett om ni ska ha ett stort eller litet bröllop, med bara de närmsta eller med hela tjocka släkten och varenda kompis ni har, oavsett om det är buffé, knytis eller trerätters - så tror jag att ni vill se tillbaka på er dag med en stor lycklig känsla i hela kroppen.

Varje fotograf är unik, liksom varje bröllop. Därför är det extra viktigt att ni känner efter ordentligt när ni väljer fotograf. Det ska kännas tryggt, lite pirrigt och förväntansfullt, roligt och avslappnat. Då fångas era känslor och er dag på allra bästa sätt på bild. Det här är ju trots allt bilder ni ska ha resten av ert liv – som ni ska kunna njuta av, minnas med och le åt om inte bara ett år, men om tio, tjugo eller femtio år. Superviktigt, med andra ord. Om ni känner att jag är rätt fotograf för er, så är ni varmt välkomna att höra av er så att vi kan prata vidare. Jag är jättenyfiken på vilka ni är och hur er historia ser ut!

 

Viktig info under hösten 2023 och sommaren 2024!

Under hösten 2023 och sommaren 2024 erbjuder jag endast ett mindre porträttpaket, det går alltså inte att boka 3-12 timmars paketen. Paketet gäller enbart i Motala, Vadstena och Ödeshög.

15 digitala bilder 
Vi träffas under en kortare stund på er bröllopsdag (får jag slå ett slag för de lite senare tiderna på dagen så gör jag gärna det - golden hour är fantastiskt fint) och fotograferar era bröllopsporträtt. Fotograferingen tar ca 40 minuter.

Webbgalleri
Ett galleri med era bilder att dela med nära och kära.

5 000:-

"Du satte verkligen guldkant på vår dag! Du har fångat det bästa med oss - utan att vi märkt att du fotograferat! Du har fångat ögonblicket på ett strålande sätt och speglat våra personligheter mycket väl. Bilderna är fantastiska, innerligt tack Lizette!"

Prislista – er investering

3 timmars fotografering 


Jag är med er under tre sammanhängande timmar av er dag - passar perfekt till exempelvis vigsel, gratulationer och porträtt!

100 digitala bilder 

Digitala, redigerade och högupplösta bilder som ger er möjligheten att göra egna produkter så som förstoringar, framkallningar och album.

15 000:-

5 timmars fotografering 


Under fem sammanhängande timmar är jag med er och förevigar eran dag, det här paketet passar till slutet av förberedelserna, porträtt, vigsel, gratulationer och minglet efteråt!

225 bilder 
225 digitala, högupplösta och redigerade bilder som täcker en stor del av er dag, där ni själva väljer vilka produkter ni vill göra med bilderna!

22 000:-

8 timmars fotografering 


Under nästan hela er dag är jag med - från förberedelser och en bit in på middagen.

350 digitala bilder 
Ni får högupplösta, digitala och redigerade bilder från er dag.

Webbgalleri
Ett galleri med ett urval av era bilder att dela med nära och kära för att förlänga känslan av er dag och uppleva den om och om igen!

35 000:-

12 timmars fotografering 

Hela er dag blir förevigad, från förberedelser tills festen är igång på riktigt!

500 digitala bilder 
Vi missar ingenting och ni får en heltäckande berättelse från er dag, digitalt, redigerat och högupplöst.

Webbgalleri
Ett galleri med ett urval av era bilder att dela med nära och kära för att förlänga känslan av er dag och uppleva den om och om igen!

Fotoalbum
Ett fotoalbum där ni väljer ut era favoritbilder.

48 000:-

Bröllop jag fotograferat