nu kör vi

Boudoir

Boka din boudoirfotografering

Oavsett anledning till att du gör din boudoirfotografering - det kanske är en present eller rentav morgongåva till din blivande, kanske är det ett perfekt egoboost-tillfälle eller bara en fotografering du velat göra riktigt länge? 

Oavsett vilket så lovar jag en grej - och det är att vi kommer ha riktigt, riktigt roligt. Vi bokar in oss på ett hotellrum, ses hemma hos dig eller ute i naturen och så hjälps vi åt, jag coachar och guidar dig genom hela fotograferingen och så har vi kul på vägen mot snygga bilder.

Då jag vill att du ska få tillgång till alla dina fina bilder från fotograferingen så ingår samtliga digitala filer, högupplösta och redigerade i fotograferingskostnaden. 

3800:-

Boudoirweekend

En gång om året så hyr jag den finaste sviten i Linköping, bokar in en riktigt duktig make up artist och hårstylist, packar väskorna fulla med choklad och bubbel. Sen fotograferar vi.

Boudoirweekend går av stapeln årligen på våren, perfekt för att du ska hinna fixa din morgongåva eller bröllopspresent inför sommaren! 

2018: 9-10 februari 

2019: 9-10-11 mars 

2020: 29 februari-1 mars

2022: 4 januari 7 maj är det dags!

2023: 11-12 mars är det dags! 

2024: Ingen boudoirweekend inplanerad ännu! 

[Mer information hittar du här, och har du frågor så tveka inte att mejla info@lizettefotografi.se] 

(Självklart går det utmärkt att boka in en boudoirfotografering utöver de boudoirweekends som är!

Vad ska du ha med?


Underkläder 

Det du kan tänka på när du väljer ut dina underkläder - det är att det ska vara bekvämt, du får gärna ha med dig 2-3 set att byta med och det behöver absolut inte bara vara BH + trosa. Det går precis lika bra med body, korsett, mjukisset, en snygg t-shirt, kimono eller din pyjamas!

Skor

Ett par högklackade pumps gör sig så bra på bild! Du får dessutom bättre hållning på köpet - helt gratis. 

Smycken

Om du gör det inför din bröllopsdag kan det vara roligt att få med de smycken du tänkt bära då, annars är det superfint med långa halsband, ringar och armband som matchar med dina underkläder. 

Övrigt

Oavsett var vi är någonstans så brukar det finnas möjlighet att bada - det kan bli så fint att köra några bilder i bikini eller baddräkt, om man inte vill köra naket. 

Vad ska du tänka på?


Återfukta huden

Smörj in dig ordentligt dagen innan din fotografering och även på morgonen. 

Rakning/vaxning

Om du rakar eller vaxar dig, gör det helst dagen innan - så att det inte finns kvar några rodnader på huden efter varmt vax eller rakhyvel. 

Undvik märken

För att undvika märken på din kropp, t.ex. efter jeans eller bh-band så ha gärna på dig mjukiskläder när du kommer till din fotografering.

Behandlingar

Om du färgar ögonbryn, spraytan, gör fillers eller annat som kan ge svullnad eller rodnad så undvik att göra det för tätt inpå din fotografering. 

.