5 januari 2019

Lördagen var en så himla härlig dag! Vi gick upp tidigt och åkte till Linköping för att äta frukost på Elite Hotel, de har en så himla god och ordentlig frukost/brunchbuffé och det är verkligen vardagslyx att få plocka på sig allt gott och sedan veta att man slipper plocka undan och diska ;-) Det är på samma  hotell jag hållit i mina senaste boudoirweekends, vi får se om jag håller i detta även nästa år – har planer på att utöka lite och välja ett annat hotell!

Efter frukosten så bar det av för att lämna in Kristoffers telefon som skulle lagas och så skulle jag på LPG-massage på p.a.u.s i Linköping! Något jag kan rekommendera – riktigt sköntont gjorde det och vissa gånger fick jag bita mig i kinden för att det gjorde så förbannat ont. Det är väl då det gör skillnad för ens stackars kropp, tänker jag. Det är första gången jag prövar LPG och för att det ska göra någon nytta ska man ju gå flera gånger, så jag har redan bokat upp mig på ett 10-kort – det blev lite billigare då än att köpa enskilda gånger, så det är min födelsedagspresent till mig själv!

Ska jag orka fotografera en hel sommar till så är det bäst att ta hand om kroppen, äta ordentligt, sova som man ska, träna och hålla styrkan i form och gå på massage/hos kiropraktor regelbundet. Gör du något speciellt för att hjälpa din kropp att orka jobb, vardag och att hålla livet ut? 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *