3 januari 2019

Jag älskar julen, och nästan allt som hör till. Jag älskar att julpynta, att få in granen som luktar så gott, att få ta fram adventsljusstakarna som gör det lite ljusare mitt i allt det mörka, jag älskar att hitta klappar till mina nära, jag älskar att få umgås med våra härliga familjer.. Och jag älskar att plocka bort alltihop, att det är över. Så det har jag gjort idag, nu är granarna tomma och alla julprydnader, julstrumpor och julgranskulor är nedpackade. Ett gäng adventsljusstakar hänger sig kvar, för ljusets skull, men annars är allt borta.

Det har resulterat i att den lilla granen släppt ifrån sig massa barr när jag tog bort alla julgranskulor, men det är ganska charmigt det också tycker jag. Dagen har i övrigt inte bjudit på sådär hiskeligt mycket, jag har varit och tränat ett pass i boxen och sen så har jag använt mig av Olaplex no. 3 för första gången.. Har ni prövat den? Jag brukar inte vara så mycket för olika hud- och hårvårdsprodukter men jag äter rätt mycket hormoner (pga endometriosen) som ställer till det för mig när det gäller framför allt hår och naglar, det gör dem sköra, sprött och det går så himla lätt av. Så jag klickade hem den här produkten från Lyko för ganska länge sen men har inte kommit mig för att använda den, men idag var det alltså dags.

Efter lite googlande hade jag koll på hur proceduren skulle se ut, schamponera som vanligt, därefter i med Olaplexen i handdukstorkat hår, skölj ur, i mitt fuktgivande och djupverkande hårinpackning, skölj ur, balsam, skölj ur, leave-in balsam, färdigt! Så efter att ha gjort av med fyra-fem handdukar, duschat tre gånger och sen låtit det torka så kan jag nog säga att det blev lite skillnad i varje fall.. Tills jag läste det här inlägget .. Då mådde jag inte så bra längre, men vi får se – jag kanske vaknar upp med ännu mer svinto-hår när jag tvättat håret nästa gång.

När håret var torrt åkte jag och Kristoffer ned till Varamon för att gå lite på stranden och fotografera i solnedgången :-)

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *