2 januari 2019

Imorse hade jag ställt klockan på 08.35, men när den väl ringde så ställde jag om den och sov en timme till – det var välbehövligt. Och jag tänker inte ha ett dugg dåligt samvete, för om en vecka ringer klockan straxt innan 0600 igen och sedan är ett nytt läsår igång! Så att sova och ligga för att dra sig lite extra i sängen är en lyx jag unnar mig :-) När jag väl kommit upp ur sängen blev det lite frukost, en promenad med Zera och därefter årets första crossfit-pass, men jag smet en stund tidigare för att hinna med ett tåg till Linköping. Väl i Linköping (och en buss senare) så träffade jag Sofia, Johanna, Sofia och Joline för lite mat, catching up och shopping. Precis lagom en onsdag!

Vi har nämligen inte så himla mycket tid att umgås på framöver alla fem tillsammans, då en av våra fina Sofior åker på backpacking-resa i Asien om ett par veckor och inte kommer hem förrän i mitten av maj igen. Jag kan inte säga annat än att jag är lite avundsjuk, tänk att kunna ge sig iväg i flera månader och få uppleva andra länder och kulturer! Så himla häftigt. Och som jag kommer sakna henne, men hon är så värd att få åka iväg. När vi väl ätit och shoppat lite så gick jag och Joline mot tåget, för en månad sedan så opererades hon så just nu hoppar hon på kryckor. Det är så svårt när ens vänner drabbas av olika saker och man inte kan göra ett skvatt för att underlätta, men jag vet ju att hon klarar det – hon är stark den där, halta-Lotta. <3

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *