Vårt eget bröllop

Nu är jag precis hemkommen från gymmet där jag håller pass ett par gånger i veckan :-) Det kanske ni inte visste? Jag tränar ett fotbollslag i styrka, rörlighet och koordination varje måndag, ett gäng där både styrka, rörlighet och kondition ska finnas på tisdagar och sedan håller jag i ett kortare rent rörlighetspass på torsdagskvällen :-) Nu blir det att sitta och gotta ned sig i lite Save-the-date-kort, jag och min fina karl ska ju faktiskt också gifta oss! Inte än på ett tag, men i augusti 2018 så smäller det för våran del! Det är så himla roligt att vara på båda sidor av bröllopsplaneringen – dels där jag får träffa mina fantastiska brudpar som gifter sig och dels att själv vara ena halvan i ett av de där brudparen! Hade ni tyckt att det var roligt om jag skrev lite om vårt egna bröllop här i bloggen? :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *