Tips: Save-the-date/Inbjudningskort

Något som är högaktuellt för mig är just nu inbjudningskort! Dels så har jag idag beställt inbjudningskort till mitt examensfirande och jag och Kristoffer ska troligtvis i helgen sätta oss och gå igenom olika leverantörer av finare papper till våra Save-the-date-kort :-) Save-the-date har vi valt att skicka ut just för att vi gifter oss på en plats dit många kommer behöva resa antingen med flyg eller långa timmar i bilen, för att de ska kunna planera sin semester ifall de vill prioritera vårt bröllop. Vi hoppas ju såklart att så många som möjligt kan komma, men det är inte helt lätt att resa den sträckan alla gånger :-)

I varje fall så valde jag att testa Optimalprint.se till mina examensinbjudningar, de har både mer personliga med bilder och mindre personliga mallar för olika typer av inbjudningar. Jag valde att lägga till så att jag får ett mattare papper, det ska bli intressant att se hur kvalitén är på det :-) 10 kort inkl. vita kuvert landade på 195:- inkl. frakt, helt överkomligt eftersom att det då är den text jag väljer samt lite finare papper, jag behöver inte fylla i något själv utan allt förtrycks på tryckeriet innan de levereras :-) Just nu har de även 25% rabatt på alla inbjudningskort med koden rab25!

 

De ovan här är från Calligraphen.se och ifrån Anna Göran Design, två företag som jag tycker har fruktansvärt fina inbjudningskort och annat man kan önska – servetter, placeringskort, menyer.. You name it! De ligger dock högre i pris, mellan 30-50:- styck för inbjudningskorten. Vi kommer troligtvis beställa både Save-the-date och inbjudningar i samma stil från Calligraphen, då jag fallit pladask för dem – självklart ska Kristoffer få säga sitt också! Han är dock lite mer av den åsikten att det går bra att skicka ett sms, medan jag som är lite pappersfreak tycker att inbjudningar och brev på posten är så roligt :-D (Bilderna är från företagens hemsidor)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *