Boudoirfotografering i Linköping

Nu börjar våren närma sig och med det så inser jag också att bröllopssäsongen lurar bakom hörnet! Det här innebär ju för mig som fotograf en himla massa fixande och trixande, planera dagar, fixa nya back-ups, rengöra hus och optik (sååå tråkigt, men så skönt när det är gjort!)! Det innebär också för alla härliga brudar och brudgummar att det kan vara roligt att  fundera på det här med morgongåva – som fotograf så har jag varit med och levererat allt från stora tavlor från provfotograferingen till skitsnygga album med boudoirbilder i! Och idag vill jag tipsa om just boudoirfotograferingar. Jag har ett gäng inbokade framöver och kan rekommendera er att boka in en hos mig – jag samarbetar med Frimurarehotellet i Linköping vilket gör att man för en mindre summa kan boka antingen deras svit eller superiorroom för sin fotografering!

Bokar man fotografering hos mig så ingår det 1,5 timmes fotografering, samtliga bilder digitalt och en snygg box med dina favoriter i – perfekt att ge bort som morgongåva, födelsedagspresent eller bara behålla för sig själv! :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *