Att slå in paket

Att slå in paket tycker jag är väldigt roligt och jag köper ofta hem nya snören, papper och annat roligt man kan ha till inslagningarna :-) Just detta år är det extra mycket som ska firas och först ut är min blivande man – Kristoffer fyller 29 år idag och tyvärr har han jobbat hela dagen så han kommer hem när jag gått och lagt mig. Men det ger ju bara mer tid för att fixa och trixa med hans paket :-) I år blev det ett blåmönstrat papper (jag är svag för blåmönstrat överlag, oavsett vad det gäller) ihop med glittriga och vita band! Snygg kombo och det gör sig bra på bild ;-) Det fick även bli lite mörkare redigering på de här bilderna – det jag har gjort är att jag lekt med exponeringskurvor och lagt på ett blåare filter, som jag sedan släppt igenom med effekten mjukt ljus i Photoshop :-)

Nästa person att fylla år är min lillasyster som fyller 20 år i slutet av april, då blir det nog en mer vårig inslagning skulle jag tippa på :-) Jag var på Lagerhaus idag och letade inspiration – det börjar komma en hel del fint och mycket pasteller! :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *