Sven & Malin – first look

Nånting som blivit väldigt populärt på senare år och som jag även hade på mitt eget bröllop när jag gifte mig med Kristoffer för ett par veckor sedan är first look, de där ögonblicken när man är helt superdupernervös och uppklädd till tänderna i bröllopskläder och när man ska få se sin blivande innan det är dags för vigsel. Alltså känslan är helt magisk, och jag tror att jag talar för alla när jag säger  det – men så snygg som min blivande var i sin kostym när jag såg honom första gången – det var helt fantastiskt. Jag tror nästan att jag tyckte att han var snyggare än vad han tyckte att jag var, brudklänning, slöja och midjeband till trots ;-)

Så oavsett om ni hänger med mig på er stora dag, en annan fotograf eller ingen fotograf alls – se till att göra något speciellt av den där stunden när ni först träffas och är i ordninggjorda inför ert bröllop. Det är speciellt!


no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *