Söndag 10 februari 2019

Idag har det varit en lugn dag igen, min dag började av en pipande hund i mitt öra som jag trodde var panikkissnödig men som egentligen bara ville att någon skulle vara vaken med henne.. Så jag gjorde lite mysfrukost till mig och Kristoffer, melon, jordgubbar, hallon och så lite äggröra :-)

Efter en liten promenad så åkte vi till Blomsterglädje här i Motala och köpte ett par buketter med tulpaner, rosor och eukalyptus som vi satte ihop till en jättebukett här hemma. För jag kände att det var dags att fira – och vad är det då vi ska fira? Ja, inte vet jag. Men varje tillfälle att fira är ett bra tillfälle! Och blommorna var himla fina ;-)

Till middag gjorde vi kycklinggryta och ris, så himla gott. Det slår aldrig fel och jag skulle kunna äta den grytan i oändlighet känns det som!

Efter det tog vi en promenad med Zera och nu är jag precis hemkommen från boxen! Ikväll ska vi titta på A star is born som vi hört så mycket om – håller tummarna att den är så bra som alla säger :-D

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *