Gravidfotografering med snygga klänningar!

För ett tag sedan så fick jag hem en hel drös med fina klänningar som går att låna under gravidfotografering – för det vet vi ju alla att det redan är en drös med utgifter när man är gravid. Och att då behöva lägga ytterligare några hundralappar eller tusenlappar på en fin klänning som bara passar någon månad när man ska fotograferas är ju pengar man kan spara till något roligare – så nu tillhandahåller jag ännu fler superfina klänningar!

I måndags hade vackra Erika en tid hos mig då vi passade på att fotografera henne i snön innan den försvann (all snö har ju regnat bort nu..) och det blev så himla fint! Hon fotograferades i flera klänningar och gjorde det med bravur – det kan ju se kallt ut på bilderna och det är sannerligen kallt att fotograferas utomhus den här tiden på året. Men vi har våra knep – bland annat så fotas man korta sekvenser, sedan  blir det paus i en varm bil med rumpvärme och sedan så använder vi även värmekuddar så att fötter och händer inte fryser!

En graviditet varar ju inte så länge och jag tycker att det gör det ännu viktigare att föreviga – för sen är det borta, just den graviditeten kommer aldrig igen och snart har ni er lilla guldklimp i famnen. Det gör att det är ännu viktigare för mig som fotograf att det blir bra, att du känner dig så snygg du bara kan och att du får ha fina klänningar som framhäver gravidmagen!

Här är en annan klänning som finns i sortimentet, en lite tightare variant med en fin rosett baktill!

Här syns rosetten lite tydligare.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *