På en brygga

Just nu är jag på väg till Småland för att fotografera Fridas och Emils porträttbilder, så jag tänkte passa på att visa er de bilder jag tog sist jag var i Småland! Då var det lite kyligare, även fast det var i slutet av april så krävdes det vinterjacka och mössa men lika glad var jag för det för jag fick åka hem till Anna och Björn! Och som jag tycker om de människorna, första gången jag träffade dem var när de skulle gifta sig och vi fotograferade deras förlovningsbilder. Sedan var det bröllopet, och det var helt magiskt från start till slut. Därefter så flyttade det in en liten gosse i Annas mage (eller ja, vi vet ju alla hur det går till men vi kan väl säga att han flyttade in?) och nu fick jag äntligen träffa honom! Och faktiskt hela hans familj i en hel drös med generationer!

Det är något särskilt när man förevigar hela familjer på det sättet, för det är bilder som så många kommer kunna ha glädje av en sån lång tid framöver :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *