Kärlek på hög nivå

I slutet av april mötte jag upp de här två, som träffades på jobbet för ett par år sedan och som i slutet av sommaren ska gifta sig! Victoria och Andreas bokade mig för lääääänge sen, så det var så kul att äntligen få träffa dem! De gifter sig på vad jag vågar säga är det mest populära datumet i år, nämligen 18 augusti (ni vet – 180818, om vi hade bott i Kina så hade det varit ett väldigt lucky number, för där är ju 8 ett turnummer!) (Dubbelparantes, det är ju även evighetssymbolen!) och jag ska få hänga med dem under deras dag :-D

På lördag är det dags för bröllop igen, det är Frida och Emil som ska säga ja till varandra – jag fotograferade deras graviditet när det var dags och nu får jag äran att vara med när de gifter sig. Då blir jag extra glad, för det innebär ju att de tyckte om sina bilder (och mig, det får vi inte glömma ;-)) så himla mycket sist att jag ska få äran att fotografera dem igen!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *