Nätverksträff för kvinnliga entreprenörer!

Nätverksträffar är något jag själv alltid undvikit då jag sällan känt mig tillräckligt bra, tillräckligt kunnig eller tillräckligt ”fancy” för att dyka upp. Jag tycker att det är svårt att hitta likasinnade och minst lika klurigt att veta vad som förväntas av en på en sådan här träff. Därför har det inte blivit av för min del tidigare, men nu var det banne mig dags! Det finns så många kvinnor med så mycket kunskap och säkerligen lika många frågor som behöver få träffas, utbyta tankar och idéer och hitta ett forum för sitt företagande eller sin entreprenöriella sida. Så jag och Katrin tog saken i egna händer!

I slutet av mars håller jag och min studiokollega och nära vän Katrin i en nätverksträff för kvinnor som på ett eller annat sätt är (eller önskar vara) entreprenörer i Motala. Just nu siktar vi på den 26 mars och än så länge blir vi 6 stycken – det finns rum för ett gäng till och ungefär 20 stycken är i dagsläget ”Intresserade” vilket jag hoppas när vi spikat datum och tid ska ändras till anmälda och deltagande såklart! HÄR hittar ni mer information och anmälan/intresseanmälanVarmt välkomna – precis som ni är! 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *