Att välja en säker fotograf – säkerhetstänk i första hand

För mig är det jätteviktigt att ni som väljer mig till er fotograf vet om att jag gör mitt yttersta för att det ska bli så bra som möjligt, att jag utvecklar mig och att jag hela tiden vill kunna leverera det allra, allra bästa.

Det bidrar ju så klart till att jag inte är den billigaste fotografen att välja, men det bidrar också till att ni faktiskt får bland det bästa på marknaden när ni väljer mig. Det kan ju låta lite oförskämt, ja nästan kaxigt att säga så, men jag vidareutbildar mig, håller mig ajour och uppdaterad för er skull – för att ni ska kunna vända er till en fotograf som lägger ned tid och själ för att ha den kunskap som behövs.

Imorgon till exempel, åker jag på en utbildning inom nyföddfotografering – inte för att jag inte kan fotografera söta, nyfödda bebisar, utan för att det är så grymt mycket säkerhetstänk kring en sådan fotografering. Och jag vill att ni ska veta, att när ni kommer till mig med det värdefullaste ni har – era barn – så är det tryggt HELA vägen.

Och hörrni – även om ni inte väljer just mig till er fotograf, se till att ni vänder er till någon (framför allt med era nyfödda små skatter) som vet vad dom gör, för de är himla sköra när de är små och en liten felposering kan vara rent av livshotande.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *