Lucka 4 – Så valde jag att spendera sommaren 2018

Sommaren 2018 lär jag minnas, och det är vi nog fler som lär göra. För det var ju så satans varmt, regnade knappt någonting men ändå var man dyblöt av svett. Men det är kanske inte därför jag lär minnas den, utan för att jag fick äran att gifta mig med mannen i mitt liv. Tänk att jag i augusti blev fru Norrfjäll – hur galet är det ändå?

Bild 1: Iron Man 7,3 i Jönköping där vi hejade på vår goda vän Mattias. Bild 2: Jordgubbar till frukost på altanen. Bild 3: Bad och sol i Blå lagungen. Bild 4: Vårt citrusträd som fick såå många frukter i år. Bild 5: Vi gifte oss! Bild 6: Potatis och en liten lök som växte i vårt land i somras. Bild 7: Kristoffer och Zera busar på stranden i Blåsjön ett par dagar efter vårt  bröllop. Bild 8+9: En dag i Råssnäsbadet här i Motala.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *