Lucka 3 – Mitt senaste beslut

Mitt senaste beslut är egentligen ett både väldigt fysiskt och därmed ytligt beslut, för det har stor påverkan på min hälsa och på min vardag. Jag har bestämt mig för att röra på mig mer i vardagen, och träna mer på gym och crossfit samt äta mindre socker. Dels för att jag efter ett par år av medicin och mindre hälsosamma val inte mår riktigt bra i min kropp rent psykiskt, men även för att jag vet att mitt liv just nu inte är speciellt hälsosamt. Det är inget nyårslöfte och det är inget ”allt eller inget”-tänk heller. Utan jag ska försöka hitta tillbaks till lite nyttigare rutiner, som jag hoppas kommer göra att mitt liv både blir längre och mer hälsosamt.

Jag kommer självklart njuta av all god julmat och det godis som hör julen till, men jag tänker göra nyttigare val i ett större perspektiv. Dels även den miljömässiga delen, att försöka äta mer vegetariskt och mindre processad mat, välja vatten framför andra drycker och även dra ned på bubbelintaget. Jag hoppas att min kropp kommer tacka mig – det är ju det där med att ta hand om sin kropp, man har ju faktiskt bara en enda kropp och den ska man ju ha hela livet :-)

Jag och min fina syster för snart 4 år sedan.

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *