Boudoirfotografering i Linköping

Nu är det inte många månader kvar innan det är dags för ytterligare en boudoirweekend – det ska bli så himla roligt att få göra detta igen!

Förra gången bokade min fina vän Sofia en plats för att bli sminkad, stylad och fotograferad inför sitt bröllop som gick av stapeln i september i år, och hon är en sån himla powerwoman! Så snygg och rockar oavsett vilken situation hon befinner sig i. Efter att jag gjorde min egen boudiorfotografering så vet jag vilken jäkla boost det är, och jag skulle lätt kunna tänka mig att göra det fler gånger – bara för själva känslan efteråt.

Och tro mig – en sån här fotografering är för ALLA! Det spelar ingen roll hur du ser ut, alla är precis lika vackra på sitt eget unika sätt och en sån här fotografering handlar så väldigt lite om ditt utseende – utan så mycket mer om din känsla och hur du känner dig efteråt.

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *