Gravidfotografering vid stranden

Nu är det snart en månad sen jag träffade de här två snyggingarna som väntar sin första bebis! Dagarna rullar på och idag har jag haft ytterligare en gravidfotografering här i Motala – och jag har sååå många fina bilder att visa er från sommarens alla fotograferingar! Dessutom kommer det bara bli mer och mer ;-) Nästa vecka har jag sommarens sista familjefotografering inbokad här i Motala och sedan har jag en gravidfotografering och en bröllopsfotografering i Jämtland samt en parfotografering i Prag! Det ska bli så himla roligt att få fotografera i nya miljöer och få utmanas riktigt när det gäller väder och location :-) Det ser jag fram emot. Hoppas ni har en superfin sommar och tack för att just du tar dig tid att titta in här!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *