Familjefotografering i Motala

De här två syskonen har jag fått följa ett bra tag – enda sedan storasyster Ellinor låg i magen och jag fotograferade mamma Malin för första gången 2014, tills idag när lillebror är ett halvår gammal och syskonkärleken är ett faktum ;-) Det är så himla roligt när man får se små barn växa upp och utvecklas till egna små individer, blyga, busiga och allt där emellan! Den här gången kom de i varje fall till mig här i Motala för en familjefotografering och ljuset låg precis rätt den här kvällen – så resultatet blev magiskt! :-D

Jag har semester just nu och det kommer därför ta lite längre tid att få svar på mejl och liknande, då jag inte kommer vara hemmavid utan ute i Sverige samt lite längre söderut i Europa och fara runt :-) Men ni får svar så snart jag sitter vid en dator igen! :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *