Familjefotografering i Linköping

I början av juli så var det dags att fotografera lilla Melvin! Mamma Emma och pappa Robert hade jag redan träffat ett par gånger innan, jag fotograferade nämligen deras bröllop när de gifte sig tidigare i år ;-) Då blir man lite extra glad som fotograf att de även väljer mig till barnfotografering, eftersom det är ett riktigt kvitto på att de gillar både mig och mina bilder :-D

Idag däremot blir det ganska lugnt här hemma, det är folkracefestival här i Motala och vi funderar på om vi ska åka bort och titta lite på när bilarna kör :-) Veckan som kommer bjuder på ett par fotograferingar men framför allt ett filmuppdrag där jag i samarbete med Smartson åker upp till Gimo Herrgård (alltså sååå fint, ska ni gifta er där – ta med mig!) för att filma! Det ska bli både roligt och utmanande, eftersom jag i första hand alltid jobbar med stillbild :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *