Gravidfotografering i Ödeshög, Alvastra Klosterruin

För snart ett och ett halvt år sedan träffade jag Erika – en fotograf från Linköping och hon fotograferade mig och min dåvarande sambo, vilket var jättehärligt och vi hade mycket glädje av bilderna :-D Nu var det äntligen Erikas tur att stå framför kameran – hon har ju nämligen bakat en liten bebis där inne som ska komma ut alldeles strax och det är klart att det ska förevigas! :-D  Det är ju något alldeles speciellt med gravida, det bara strålar om dem och det går liksom inte att låta bli att bli alldeles genomlycklig av att få fotografera den där fantastiska magen.

Sen har jag ju något annat jag vill dela med mig av också – jag har nämligen gått och blivit fastanställd på mitt jobb! Från början var det bara ett föräldravikariat där den tidigare studievägledaren skulle vara föräldraledig och jag hoppade in, men vikariatet skulle tagit slut nu den sista november så idag erbjöd min chef mig att få stanna :-D Om jag är helt överlycklig? Jajemän!

5

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *