Bröllopsfotograf i Borås, Hyssna Kvarn

Lizette Fotografi; Portrått; M&M (1)Lizette Fotografi; Portrått; M&M (59)Lizette Fotografi; Portrått; M&M (2)Jag tänkte bara passa på att visa er några färdigredigerade bilder från bröllopet i Hyssna utanför Borås som jag fick vara med på i lördags. Vackra Marie skulle få sin Michael, och jisses – han kunde inte hålla tassarna borta från henne en halv sekund! De var verkligen helt fnissigt kära i varandra – sådär att en annan också blir lite fnissig i närheten av dem ;-)

Så nu idag har jag suttit med deras bilder, närmare 300 stycken kommer levereras till dem. Jag har även svarat på en hel del förfrågningar inför nästa års bröllopssäsong – än så länge har jag Sarah och Harry inbokade i augusti som jag haft bokade lääänge, detta underbara par ser jag så fram emot att få vara med på deras stora dag! Och även Julia och Marcus som gifter sig i september, Julia är en gammal vän till min sambo och det är alltid extra kul när man vet vilka brudparet är!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *