Tisdag

Idag har jag suttit här framför datorn på mitt kontor hemma i huset och längtat. Längtat efter min studio och mitt nya kontor. Längtat efter att få in kunder, kunna ta fram fikabröd och koka kaffe i mitt kök, som ligger emellan studion och kontoret. Kunna piffa, fixa i ordning och inreda min alldeles egen studio. Jag har tittat i den nya IKEA-katalogen som dumpit ner i brevlådan, svurit över att jag redan satt budgeten för inredning och nya möbler till studion och jag har än en gång insett att det här är precis vad jag vill göra.

Jag har fått så himla många fina ord på sistone, ord som verkligen värmer och som jag har behövt just i detta nu. Jag har äntligen hittat mig själv som fotograf och studion kommer vara ytterligare bekräftelse på att jag älskar det jag gör. Men dessa ord, komplimanger, kommentarer och all feedback jag får från kunder, från människor jag inte alls känner, från bekanta och från vänner och familj, det gör att man mår så himla bra. Det gör att man bara vill ge och ge, ännu mer. Man orkar så mycket mer och vill så mycket mer när man får det där lyckoruset som det faktiskt uppger.

Vad vill jag säga med det här? Jo, jag vill säga tack. Tack för att ni tror på mig, tack för att ni låter mig göra det jag allra helst vill göra. Tack för att jag får vara med och föreviga några av de viktigaste ögonblicken i era liv. Jag är så tacksam för det.

Lizette Fotografi; Emelie och Jonas; Porträtt (5)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *