365 dagar

FIL_2106FIL_2107FIL_2109Jag vet inte hur familjära ni som läser är med ”365 dagar” eller ”365 days” som den engelska versionen heter. Det innebär i varje fall att man tar en bild om dagen i ett år; för att komma ihåg att även vardagen är viktig, att det är den som är livet som går.

Så det tänkte jag i varje fall börja med, jag fotograferar väldigt sällan för egen skull numera. Sen jag startade företaget har det varit fullt upp med alla underbara kunder och deras bilder, vilket gjort att jag inte haft riktigt tid med egna kreativa projekt. Det här är kanske inte superkreativt – utan jag tar lite bilder på det som är viktigt för mig och det som händer i stunden, vilket idag har resulterat i bilder till två blogginlägg. Det här är det första och det andra kommer upp lite senare :-)

Det kommer därför bli lite mer personligt här i bloggen, jag hoppas inte ni har något emot det – isåfall får ni hojta till så blir det mer uppdragsbilder igen :-)

Bilderna här ovan är bilder från mitt och Adams hem, vi bor i ett hus på 90kvm och fyra rum, ett badrum, en toalett och kök. Till det har vi även en källare på 90kvm, där vi har vårt vardagsrum, tvättstuga och förråd. Hemma hos oss så finns det än så länge inte så mycket bilder – vi flyttade in förra året och vi lever just nu i en ständig renovering. Det är både påfrestande och väldigt roligt, speciellt roligt då i alla fall min stil ändrats mycket sen vi tapetserade första gången. Då ville jag ha så lite mönster som möjligt – medan jag nu vill ha blommigt och mönstrat överallt! :-)

I varje fall – tillbaks till bilderna, de ovan är en fotobok vi ständigt har framme – för oss och för gäster att kika i, den innehåller bilder på mig och Adam men även bilder på hundarna i olika åldrar. Så roligt att se hur dem växer! :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *