29 augusti 2014

FIL_2074Det här underbara paret träffade jag i onsdags och jag fick vara en del av deras värld i en timma. En timme som fick mig att tänka till lite – i fotograferingen så träffar jag så oerhört många, vackra människor med alldeles egna berättelser. Som vågar öppna upp sig med lite mer privata och personliga känslor och delar av sina liv inför mig. Och det är nog det jag värderar högst – för jag brukar säga att jag inte är fotograf, jag är allt-i-allo, men främst är jag faktiskt människa i mötet med dem jag fotograferar.

Denna vecka har varit tuff för mig – jag har endometrios (kronisk sjukdom) som påverkar mitt mående både mentalt och fysiskt vilket gjort att jag legat med migrän nästan varje dag. Trots det blev hela veckan lyft av att få höra Monicas och Claes version av livet, hur de träffades, vilken väg de har gått och vilka väghinder de stött på. Tack för att jag får vara en del av ert liv en liten, kort stund! 

Nu har jag tagit helg, eller rättare sagt kl. 1600 är det helg för mig. Då blir det ingen Facebook, inget Internet och inget jobb förrän på söndag kl. 18.00 då jag ska fotografera en hel familj/släkt på 10 personer i Vadstena :-) Nu ska jag strax åka ned till min kära pappa ihop med min syster, min sambo och hundarna för att grilla för sista gången i augusti. Men vi hörs på måndag igen – då blir det studio för hela slanten! Tills dess önskar jag er en helt fantastisk helg!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *