Oj oj oj

FIL_2103

I måndags fick jag ääääntligen tillgång till min studio! Innan det var jag – tyvärr – tvungen att åka in och lämna min älskade kamera på reparation. Så, nu står jag här och väntar på att min trotjänare ska bli fixad och fungera felfritt. Den härlige killen som jag fick prata med inne på servicen skrev till och med att den skulle prioriteras eftersom jag veeerkligen behöver den! :-) Det är tur att man har fina fotografvänner som hjälper en när det krisar, så att man inte står utan kamera när man ska fotografera bröllop :-)

På kvällen tog jag med mig min lilla valp Zera ned till Hästholmen för valpkurs, och hon var så duktig! Stolt matte – jappjapp! Ikväll bär det iväg med min store kluns till hund på lydnadskurs, han är lite bångstyrigare än lillan men det ska nog gå bra det också. :-) Håll tummarna för oss! 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *