Vinnaren av bröllopsfotografering är..

För en månad sen hade jag en tävling där man kunde vinna 6 timmars bröllopsfotografering inkl. bilder, en tävling jag även hade förra året och som har gjort att jag kunnat ge tillbaka lite av all kärlek jag får av mina brudpar och alla andra härliga människor jag får möta i mitt jobb som fotograf :-) Förra året var det Angelica och Björn som vann, om ni scrollar ner lite till så ser ni vilket par som vann i år! :-D

De lyckliga vinnarna i år är Lisa Wiberg (@ikeeea88 på Instagram där hon tävlade) och hennes blivande man! De gifter sig den 29 april 2017 i Jönköping på Rosenlunds herrgård! Grattis till er :-D Hör av er på info@lizettefotografi.se så snart ni kan. Alla som var med och tävlade var helt fantastiska, det är så roligt att läsa om era dagar och jag önskar att jag kunde valt er allihop! Självklart går ni inte lottlösa ur det här – utan om ni bokar mig som fotograf inom 3 veckor så får ni en extra fotograferingstimme (värde 3500:-) om ni bokar mitt 5 timmars paket!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *