Hundbad i Motala

Idag blev det en tur till Motala för lite matinköp och promenad vid hundbadet som finns där :-) Vår schäfer Zera älskar att bada och där är det dessutom väldigt långgrunt just nu eftersom vattennivån är så låg, så hon var helnöjd. Jag längtar så mycket tills det där kan bli en kanske inte daglig rutin men åtminstone ett återkommande inslag i våra veckor – att ta en långpromenad ned till viken och låta henne plaska i vattnet, det ser jag fram emot! Att Ödeshög – där vi bor nu – ligger nära vattnet spelar liksom ingen roll när det inte finns några vettiga badstränder, till skillnad från Motala som har stränder längst hela staden och vatten som rinner igenom :-) Hoppas ni haft en superfin lördag, utöver den här lilla utflykten så snörvlar jag och Kristoffer ikapp – det var dessutom utlovat regn vilket gjort att jag avbokade två långväga fotograferingar (det känns inte okej när fina par och familjer åker väldigt många mil för att bli fotade av mig, och så är inte vädret på vår sida – då bokar jag hellre om till en annan dag) och det grämde mig rätt rejält när solen stod fint på himlen och temperaturen låg på 13 plusgrader! Men men – man kan inte ha flyt alla gånger ;-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *