Studio under renovering

Här var det länge sedan det uppdaterades – jag ber om ursäkt för det. Jag är betydligt mer aktiv på Instagram, men det tror jag ni som följer mig här redan vet. Vi har flyttat till nytt hus och renoverat det under ganska lång tid, vi har nämligen precis kunnat flytta in så det har känts som en halv evighet. Nu är nästa projekt att få ordning på studion och den ska jag ha i ett av husen här på tomten. Så det är full rulle mest hela tiden :-)

I studion är det en hel del som ska göras – jag egentligen allt utom toaletten som finns där ska göras vid. Köket ska få sig ett upplyft med nymålade väggar, nymålat tak, nya köksskåp och ny spishäll. Allting har vi här hemma utom just väggfärgen, vi ska bara få ordning på lite andra grejer som ställt till det först innan vi kan börja själva renoveringen.

Rummet som ska bli studion (som är ett sovrum/vardagsrum i dagsläget) ska få nya tapeter, målat tak och eventuellt ett tillfälligt nytt golv. Så det är en del grejer som ska fixas innan det är färdigt för invigning!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *