Bröllop i Västra Tollstad kyrka, Ödeshög, Hästholmen

Nu är det ett år sedan, eller ja mer än ett år faktiskt, som Nathalie och Eddie gifte sig. En supervarm dag sommaren 2020, ett av få bröllop som faktiskt gick av stapeln den där sommaren när covid19 slog till som hårdast. Tiden går så fort, men jag minns dagen som igår. Hur den började hos Lovisa på Skönhetssalongen Vi två, för att sedan dras vidare mot vigseln i Västra tollstad kyrka – samma kyrka alla mina skolavslutningar var i som liten, som mina föräldrar gifte sig i och som min syster döptes i. Vigseln bjöd på tårar hos nästan alla, jag som var alldeles nygravid (och Nathalie med, tänk att deras lilla tjej var beräknad i januari och Vincent var beräknad i februari. Men så blev det tvärtom) grät så tårarna sprutade. Ja, en helt fantastisk dag helt enkelt. De var så fina.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *