Söndag – en i timmen

Imorse bestämde jag mig för att ta en bild i timmen under dagen, det gick skitbra – tills jag fikade med Katrin och helt glömde bort tiden.. Så ni får en bild (eller fler) i timmen under förmiddagen!

Imorse vaknade jag av att solen sken in genom sovrumsfönstret och det var superfint – och skitkallt ute.

Och så såg jag att jag fått ett sms att min leverans på Ica Maxi var klar att hämta!

Så den här lilla donnan blev utsläppt i trädgården för en snabbkiss medan bilen blev varm!

Och sedan hämtade jag det här! Så himla smidigt – jag har tidigare varit lite skeptisk till att handla mat online för att jag intalat mig själv att det är så bra att vara direkt i affären, kunna se olika erbjudanden och få tips om olika rätter. Jag har till och med intalat mig att det är lite mysigt att storhandla.. Men nej, vet ni vad. Aldrig mer!

Sen åt jag frukost, jag var inte sugen på något särskilt men hade två kiwis som höll på att bli dåliga och ett paket hallon, så det fick det bli!

Efter frukosten så åkte jag och Kristoffer till en bro som jag planerar att använda i lite olika fotograferingar framöver, så himla fin och perfekt ljus den här tiden på dagen!

Och jäklar så många svanar det var i en liten isvak ute på isen, då var jag lite grinig på mig själv att jag inte tagit med ett teleobjektiv..

Sen bar det iväg hem, jag och Katrin hade bestämt att vi skulle ses på en fika på stan – men så kom vi överens om att hon lika gärna kunde komma hem till oss. Så jag satte igång för att göra lite chokladbollar!

Här någonstans lade jag ifrån mig kameran och kom helt av mig med mitt mission. Vi fikade och snackade skit i flera timmar, sen lagade jag och Kristoffer lite mat innan vi tog en promenad med Zera – nu är det kväll’er och vi tar det bara lugnt! Hoppas ni haft en fin helg!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *