Sara & Patrick – bröllopsfotografering i Motala

Alltså wow, kommer jag någonsin vänja mig vid alla fantastiska bröllop jag får vara med på? Jag tror banne mig inte det, om jag får uttrycka mig på östgötska ;-) I början av mars var jag och Kristoffer bjudna på hans vän Patricks bröllop, där han skulle gifta sig med sin Sara och det skulle säga bohm! Vi fick hänga lite extra med de nyblivna makarna och fotograferade  dem på isen i Varamon. :-)

Bröllopssäsongen 2018 har med andra ord redan startat för min del, men den drar igång ordentligt den 12 maj då jag ska fotografera Elsa och Azhi på Görvälns Slott utanför Stockholm – och det var precis lagom att få hänga med Sara och Patrick som start på säsongen. Framför allt eftersom Kristoffer fick se sin nära vän gifta sig, och för att vi bjöds på god mat, massa kärlek och dans hela kvällen! Idag är det dessutom exakt 4 månader kvar, tills Kristoffer och jag ska gifta oss. Det är så jäkla häftigt! Men innan det ska vi fotografera en herrans massa härliga bröllop, allt från Stockholm till Vadstena och mycket däremellan.

Om ni letar efter en fotograf till ert bröllop, så har jag nu öppnat upp för bokningar på hösten 2018 samt vår och sommar 2019! Bokar gör ni via info@lizettefotografi.se :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *