Prag augusti 2017 – del 3

Sista dagen på vår minisemester så träffade jag ett par att fotografera (det har ni sett tidigare) och så var vi även och turistade oss på Charles’ Bridge! Vädret var verkligen kanon, så himla varmt och mysigt.

Något jag tycker är så jäkla härligt med sommaren och när man är utomlands är ju alla gatumusikanter och gatuartister! Även hemma i Sverige är det något jag uppskattar och gärna stannar för att titta på en stund (och så klart lägga en slant i gitarrfodralet, hatten eller vad det nu må vara som ligger framme). I Prag led vi ingen brist på gatumusikanter kan jag lova! Jäklar så mycket håll-i-gång det var hela tiden, av varierande kvalité men mysigt med musik och inte bara folksurret :-)

Ljuset var så himla fint i solnedgången och jag hade ju lyxen att fotografera världens snyggaste par här :-D

Min fina blivande man, som jag är så himla stolt över!

Charles’ Bridge hade även en ände där en kunde hänga ett kärlekslås, precis som på bron i Paris! Jag och Kristoffer är inte så romantiska av oss men Patric och Caroline passade på att föreviga sin kärlek och hade köpt sig ett hänglås som de hängde upp bland de andra :-)

När vi stod och lyssnade på gatumusikanterna så kom det helt plötsligt två grabbar och började tokdansa! Så himla roligt, och duktiga var de också :-)

 I just had to, den här bilden gör mig lycklig i hela magen :-D

De här två såg vi mest hela tiden när vi var på plats då de gick runt och vloggade, så jag var tvungen att ta en bild! De såg så glada ut hela tiden, inte förränjag kom hem så insåg jag att han räckte ut tungan åt mig och min kamera ;-)

 

 

Tidigare inlägg hittar du här och här!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *