Prag augusti 2017 – del 2

Nu är det dags för andra delen av vår Pragresa! (första hittar ni här!) Andra dagen på plats lyckades jag dra på mig ett sånt jääkla skoskav – så vi var tvungna att köpa nya, mer öppna skor åt mig. Sagt och gjort så hittade vi ett par fina sandalflipflops (är det ens ett ord?) och sedan begav vi oss mot nagelsalongen för pedikyr och manikyr! Jag och Carro blev ordentligt fixade med både massage och shellac på både fingrar och tår medan grabbarna tålmodigt väntade på oss, intagandes lite öl på diverse olika pubar ;-) Dessutom lyckades vi lyxa till det så att kostnaden blev det dubbla mot vad som var tänkt – men va fasen, det var ju fortfarande väldigt billigt (en tredjedel av vad det skulle kostat i Sverige) och så har man ju faktiskt inte semester så himla ofta!

På kvällen satt vi på hotellet och hade det mysigt tillsammans, dagarna blev långa och vi var ju ständigt i rörelse – så speciellt mycket dötid hade vi liksom aldrig.

Kvällen innan hade jag fått en vacker solros av Kristoffer, tyvärr fanns det ju inga vaser på hotellrummet så jag gjorde det bästa av situationen ;-)

H7 Palace som vi bodde på hade en så himla mysig innergård! Hit hoppas jag kunna komma tillbaka och ha tid att fotografera ännu mer!

Ä n t l i g e n hade jag hittat nya skor, och även om ni inte ser det på bilden så var mina fötter helt förstörda

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *