Nyföddfotografering i Aneby

Tänk att de här två tjejerna funnits längre tid utanför magen än innanför nu och faktiskt fått uppleva sin första födelsedag! För lite drygt ett år sedan så åkte jag hem till mamma Katarina och resten av deras familj :-) Så himla små och fantastiska! Vid en hemma-hos-fotografering (som det här var) så tar jag med mig det jag behöver använda och sedan så fotar jag så som det ser ut hemma hos er, här hade jag med mig en beanbag för bebisarna att ligga på och filtar att bädda runt med. Jag hade även med de vita och grå blöjskydden som tjejerna har med sig, medan familjen står för att hitta det största fönstret de har. Här hade de ett perfekt takfönster som gav så himla fint ljus!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *