Mitt 2018

JANUARI

2018 startades med en hel del godsaker, vi åt våfflor och så firade vi såklart fina svärfar som fyller år den 18! Jag hängde även med Kristoffer och fotade en hel del naturbilder (även om jag i ärlighetens namn mest lekte med Zera och sedan värmde mig i bilen). En bra start på året – jag fotograferade även ett gäng familjer utomhus i snön!

FEBRUARI

I februari så körde vi all in med boudoirweekend i Linköping, två fullbokade dagar med massa härliga tjejer som hade kalaskul! Vi köpte även målningar av en gammal högstadiebekant till mig som fick flytta in och som hänger i sovrum och vardagsrum. På sportlovet så åkte vi till stugan i älskade Blåsjön, där det bjöds på så mycket snö, snowboardåkande och mycket annat!

MARS

I mars brukar det ju vara massipantåta fössta tossdan, men i år verkar vi helt ha missat den traditionen! Något som jag får påminna mig om nu inför 2019.. I stället så bjöds det på en weekend i Kristianstad på Bykrogen i Österslöv där vi åt en 10-rätters avsmakningsmeny ena dagen ihop med ölprovning och en 5-rätters andra dagen.. Vi rullade nästan därifrån! Vi firade även Kristoffers 30-årsdag med kalasfrukost, bubbel och överraskningsfest hos oss. Och sen så rev vi ut badrummen två dagar efter det.. Självklart fotograferades det en del också, både bröllop, gravida och familjer fick förevigas i det fina vädret!

APRIL

I april var det fortfarande ganska kyligt ute, min lillasyster fyllde 21 och vårt ena badrum blev nästan helt färdigt. Jag och Kristoffer hängde en hel del i naturen och jag fortsatte försöka med mina naturbilder, även om jag gång på gång kom på mig själv med att fotografera honom istället för naturen ;-) När värmen kom drog även sommarboudoirerna igång och i slutet av april var det riktigt varmt och skönt! Jag träffade flera brudpar för planeringsmöten, bland annat Nichlas och Johanna!

 

MAJ

I maj drog bröllopssäsongen igång och som ni vet så blev den där värmen i april inte sämre utan den ökade hela tiden! Så redan i mitten av maj körde jag första utomhusdoppet i Blå lagunen. Tre bröllop hann jag med i maj och flera gravid- och familjefotograferingar. Så himla härlig månad, när sommaren verkligen slog ut. Det ni inte ser här är att vi även försökte oss på att träna agility i värmen, jag och Kristoffer satt många kvällar i hamnen och åt våfflor och jag var på studiebesök på brandstationen i Motala – det ni ;-)

JUNI

I juni var det fullt upp med bröllop, men ett par dagar på stranden hann vi även samla ihop! Och som jag åt jordgubbar, var livrädd att det inte skulle finnas några kvar till midsommar så jag köpte jordgubbar till förbannelse. Och som jag är nöjd med det beslutet! Nu när vintern är ett faktum så saknar jag de där varma sommarkvällarna med jordgubbar och mjölk. Sista helgen i juni så var jag i Linköping och fotograferade  bröllop, samma dag var även Kristoffers svensexa!

JULI

I juli så var det som vanligt bröllop varenda lördag utom en, och den åkte vi ned och tittade på Mattias som körde en halv Iron man! Han simmade, cyklade och sprang, och vi – ja vi drack öl och hejade på! Jag hostade även en blixtkurs som Mikael Roos höll i, så nu kan jag behärska en portabel blixt lika bra som han… Mhm.. Nästan! Utöver det så var det dags för nytt körkort, mitt efternamnsbyte gick igenom och Kristoffer fick ta en bild på mig här hemma som vi kunde skicka med. Vi åt en del god mat, jag blev fotograferad i ett hotellrum i Linköping och sedan fotograferade jag även för Crossfit Motala.

AUGUSTI

Augusti började med att VI GIFTE OSS! Och det är tamejfasen det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Sen fotograferades det bröllop, porträtt och massor med annat under hela augusti medan jag levde i min lilla bröllopsbubbla, den 18 augusti fyllde min fina vän Sofia 24 år så dit åkte jag efter att ha fotograferat ett bröllop i Tranås.

SEPTEMBER

Månaden vi firade en månad som gifta var fortsatt jäkligt varm, utom på Sofias och Reines bröllop – då blåste det storm, men deras kärlek värmde varenda gäst på bröllopet! Jag, Kristoffer och min fina vän Elin som jag lärde känna tidigare under året åkte ned till Jönköping för att gå på deras höstmarknad! 

OKTOBER

I oktober så var min bröllopssäsong fortfarande igång, och Karolin och Markus hade utan tvekan årets bästa väder. Den 13 oktober, när det kan vara full storm så hade de 20 grader varmt och sol hela dagen! Så fantastiskt fint. Helgen efter deras bröllop så åkte jag och Kristoffer till den lilla ön Gozo och spenderade ett par blåsiga dagar tillsammans – så himla gott att få åka iväg och bara vara!

NOVEMBER

En riktig inne-månad, för nu kom kylan på riktigt! Vi firade farsdag med våra fäder, med min far på Pinchos och med tårta hos Kristoffers pappa. Vi hade en glöggkväll hemma där årets olika glöggar rangordnades efter tycke och smak, Kristoffers farmor besökte vi på Alla Helgona i vanlig ordning och sedan blev vi bortbjudna till Elin och Jimmy på spelkväll. Som jag vann! Och ja just det – vi lade nytt golv i matsalen också!

DECEMBER

Jag fyllde 25 och firade i en veckas tid med mina nära och kära – ingen kom undan, varken familj, vänner eller kollegor! Och så himla roligt vi hade! Sedan fick ett par vänner barn, en liten flicka som kom en fredag i december. Jag fotograferade årets sista bröllop och sedan var det julafton! 16 personer fick vi plats med i matsalen i år – och vi kom på att vi behöver ett ordentligare bord som rymmer några fler från början ;-)

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *