Mina förberedelser

Nu har vi äntligen fått våra bilder (så alla bilder i detta inlägg är fotade av Martina Lundborg!) från vår fotograf, och jag tänker att vi delar upp det lite grann. Jag har en del grejer jag vill lyfta – bl.a. kommer det komma ett inlägg med saker som blev spot on och som jag tänker tipsa om, men även ett inlägg med saker jag önskar att jag gjort annorlunda. Och allt däremellan såklart – det är många delar av vår dag som ska visas!

Jag och Kristoffer sov ihop natten innan vårt bröllop, vi hade ju vårt pre-wedding-party dagen innan som ni sett tidigare och vi var rätt så kalas när vi kröp till kojsen kvällen innan. På morgonen splittrades vi och jag åkte till stugan som Joline (min tärna) och hennes familj hyrt. :-)

Halsbandet jag fick av Kristoffer i morgongåva, det har jag faktiskt inte tagit av mig sedan dess! Älskar’t.

 

 

 

Det var min jättefina lillasyster Julia som hjälpte mig med sminket, hon är så himla duktig och det var så fint att just hon kunde dela den här stunden med mig. Och hon är ju inte så värst liten längre, den där lilla lillasystern, men bra fin är hon.

Håret hade jag färgat en vecka innan på Sven Gustafssons Salong i Motala, och jag hade från första början planerat att ha det utsläppt – men mer om håret i ett annat inlägg.

Min klänning, köpt i en lokal brudbutik här i Motala (på Dream Design) och ursprungligen från Bianco Evento. Modellen heter Dalila.

Kristoffers mamma Elisabeth hjälpte mig med håret, och hon är så himla duktig. Hon gjorde även Jolines (min tärna) hår och det blev också så himla bra. Det kändes tryggt att vara i hennes och Julias händer, även om det alltid är ovant när man aldrig fixar håret eller sminkar sig speciellt mycket. Det är nog mitt största tips – se till att omge dig med människor du litar på. Jag hade gjort provuppsättning med Bettan tidigare och visste hur det skulle se ut, visste att hon skulle göra sitt allra bästa och att hon dessutom har sååå mycket erfarenhet av frisörarbete (hon har drivit egen salong) gjorde att jag kände mig så himla trygg, lugn och nöjd med hur allting blev.

Efter hår och smink var det dags för lunch, så vi stack iväg till Fjällripan som är världens bästa italienska restaurang och käkade. Jag fick inte i mig ett smack, en halv förrätt tuggade jag i mig men sen tog det stopp. Jag var såå nervös att jag trodde att jag skulle kräkas rätt ut, och det syntes nog på mig ;-) Men efter det var det dags för påklädning av klänning och slöja!

Midjebältet är också från Bianco Evento och det har jag faktiskt lånat av Lisa som gifte sig tidigare i sommar, hon var så snäll och lånade ut det till mig – dels så jag skulle slippa köpa ett eget men framför allt för att jag skulle ha något lånat!

Skorna blev knappt använda alls, bara en liten stund då jag hade gympadojor på mig på fjället under fotograferingen och så dansade jag barfota hela natten lång ;-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *