En fotograf som blir fotograferad – boudoirfotograf

Med fortsatt tema på vårt bröllop denna vecka så tänkte jag visa upp några bilder som Matilda Wik tog på mig till en av morgongåvorna Kristoffer fick på vår bröllopsdag. Jag vet inte om han blev superduperöverraskad (men jag vill gärna tro det) när han fick ett fint album i läder, med boudoirbilder på mig. Och det är så klart supernervöst att dela med mig av bilderna nedan – tro inte annat, trots att jag är stolt över dem och att jag vågade – för ni ska veta att jag inte är besparad från den kroppshets och de ideal som råder i vårt samhälle. Det är jag absolut inte, och eftersom jag är både längre och tyngre än många modeller man annars ser så får ni vara snälla mot mig.

Varför delar jag då med mig av dem här bilderna kan man fråga sig, om jag nu är så himla kroppsmedveten? Jo, det har sina anledningar förstår ni. Dels för att jag som fotograf ska kunna visa alla tjejer som jag fotograferar i samma utsatta situation att jag vet precis hur det är, och det var faktiskt väldigt roligt att göra det! Men också för att jag är väldigt nöjd med dem, jag tycker ärligt talat att jag är väldigt snygg på bilderna – och det får man lov att tycka. Även om jag kallsvettades som en gris för att jag var sååå nervös när jag gjorde det, så är det i efterhand så värt det! Dels för att Kristoffer tycker väldigt mycket om sitt album, men främst för att jag själv tycker om det så himla mycket.

Och jag kan verkligen, verkligen rekommendera att göra en sån här fotografering! Oavsett om du ska gifta dig eller ej, så är det så roligt och så värt det!

P.s. det finns fortfarande ett par platser kvar på boudoirweekend 2019!

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *