Magisk gravidfotografering i Motala, Skänninge

En kall oktober dag så fick jag träffa härliga Sofia för en fotografering – hon ska nämligen få sitt första barn i december och då bli mamma. Hon prövade ut klänningar hemma hos mig och så hade hon beställt en så himla vacker blomsterkrans som verkligen satte pricket över I’et på fotograferingen! Så fint! Jag älskar när mina kunder anstränger sig lite, lite extra som här med kransen, det gör så mycket för fotograferingen och för slutresultatet på bilderna.

Ni missar väl inte att ni kan boka in mig som gravidfotograf under hela vintern? Jag erbjuder många vackra gravidklänningar i olika storlekar som ni får pröva innan och sedan ha under fotograferingen – så behöver ni själva inte tänka på att införskaffa några plagg enbart för att fotas i :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *