Bäversafari med Vilseledaren i Bjurälven

I ett par år har jag velat åka på bäversafari, faktiskt ända sedan jag hörde talas om det första gången. I år fick jag äntligen chansen! Tillsammans med Kristoffer åkte jag ut och mötte upp August som guidade och vi fick en fantastisk utflykt! Det var med Vilseledaren i Stora blåsjön som vi fick chansen att göra detta – de var så himla goa och har sån service att de till och med ordnade guidningen en dag då de egentligen inte hade en spaning inbokad. Det kallar jag goodwill!

Jag uppskattar sådana här små utflykter något enormt – även om det inte alltid är superglamoröst när man får gå ur kanoten och dra fram den där det är för grunt – eller dra upp drönaren för att det är på tok för mycket mygg som vill äta upp oss. Men det är sånt man minns och det gillar jag!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *