Lucka nummer 9: ” Om jag inte hade….” (så hade jag…)

När jag gick på gymnasiet (återigen en gymnasietids-historia) så hade jag egentligen bara en dröm och det var att volontärarbeta på ett barnhem i Costa Rica, jag hade kollat upp kostnader, flygbiljetter och liknande, planen var att åka direkt efter studenten. Men så träffade jag min dåvarande pojkvän, och hela livet ställdes om. Vi träffades när jag var 18 och gick i tvåan på gymnasiet.. Sen höll vi ihop i fyra år innan vi särade på oss. Men innan det så hann vi skaffa två hundar tillsammans, tre katter, två hus och ett helt svensson-liv. Så något Costa Rica blev det inte för mig och det kan jag ångra något grymt idag.

Min tuffa lillasyster fick däremot uppleva något liknande, hon fick via sin utbildning möjlighet att ha praktik på barnhem både i Lettland och i Kenya, vilket jag är så grymt avundsjuk på och som jag verkligen tror var en världsomvälvande upplevelse. Jag önskar så att jag inte hade låtit ett förhållande styra så mycket åt vilken väg jag valde, men det gav mig så mycket fina saker, massa fina minnen, fantastiska vänner och djur som jag älskar mer än livet självt.

Men om jag inte träffat honom då, så hade jag volontärarbetat i Costa Rica i något år.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *