Lucka 6 – Ett beslut någon annan tog åt mig

Det senaste beslutet någon annan tog åt mig var nog faktiskt kring bröllopet, som jag kan komma på på rak arm. Dels så blev jag tvungen att lämna över bordsplaceringen på vår toastmadame Caroline och jag fick be min svärfars donna Monica att fixa min bukett då den inte alls var så stor och buskig som den skulle vara när den anlände.

Båda två blev kanon, jag hade hemskt gärna velat göra bordsplaceringen själv eftersom jag sett fram emot det mycket – men då jag tänkte göra det på bröllopsdagen så gick schemat inte ihop sig om vi även skulle hinna bli fotograferade innan vigseln. Buketten hade jag beställt via Interflora (närmsta florist var 8 mil ifrån bröllopet och vi hade inte möjlighet att beställa därifrån) och jag beställde en i storlek Stor till mig och en i storlek Medium till Joline som var min tärna – men de var nog båda i storlek Liten när de kom.. Så himla besviken på att det var en liten tight bukett att jag ett tag inte alls ville ha några blommor. Monica räddade upp det med massa fin fjällvide och jag kan inte vara mer nöjd, även om den inte blev som tänkt :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *