Fredag 22 februari 2019

Nu är det fredag! Och en mycket lugn sådan för min del, jag hade tänkt att den här veckan skulle bli en vecka med extra träning – men tji fick jag. Både sjukdom och tatuering har satt stopp för det men jag hoppas kunna köra ett styrketräningspass på Actic imorn och om kroppen tillåter även träna crossfit på söndag! Annars får jag hålla tummarna att det goda vädret håller i sig för då vill jag gärna hänga i solen. Precis som idag, för solen har skinit hela dagen och jag och Katrin träffades för en snabb fotografering innan den gick ned. Hur snygg är hon?! Dödligt snygg skulle jag säga, och så himla roligt att ha träffat någon att hänga med här i Motala! Trots att det snart är två år sedan jag och Kristoffer flyttade hit så har jag inte riktigt tagit mig för att lära känna människor på egen hand utan vi umgås mest med Kristoffers gamla umgängeskrets (som jag också tycker om väldigt mycket!) och det är nog sunt för min del att hitta egna bekantskaper och vänner. :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *