Fredag 1 februari 2019

Var tar tiden vägen? Nu är det alltså redan februari och första månaden på 2019 är som bortblåst. Jag tycker annars att tiden november-mars är så lång och tar sådan tid, allt är så mörkt, kallt och utdraget.. Men den här vintern känns det som att det gått så fort.

Vi startade februari med att åka hem till min lillasyster och hennes sambo Isak, deras lägenhet är så himla mysig och hade jag behövt bo i lägenhet hade jag velat ha en precis som deras – den har fina detaljer, är lite egen och de (anar att det mest är Julia..) har verkligen fått till det så fint med inredning och alla små detaljer. Modernt och trendigt blandat med egna idéer! Det har hon nog fått av vår mor, jag saknar helt den genen och vill egentligen bara att saker ska vara fina, mysiga och lättstädade. Jag lyckas inte hälften så bra som min syster, men men – alla är vi bra på olika grejer.

Tacos stod på menyn och ni som följer mig på Instagram vet att det inte är min favoriträtt, men det gick ned ändå. Allt blir ju så mycket godare när man inte lagat det själv utan bara blir serverad. Efter maten spelade vi Monopol och hade det trevligt (tills någon blev arg och inte ville vara med och spela längre.. Det var INTE jag..).

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *