Baka baka liten kaka

I veckan hittade jag ett recept på Facebook om kärleksmumsrulltårta som Camilla hade slängt ihop och den såg ju helt himmelsk god ut. Så jag skickade en länk till Kristoffer och frågade om han tyckte att det kunde vara en bra efterrätt tills på lördag då vi skulle ha lite kompisar över på middag.. Jajjemän tyckte han! Så jag satte igång att skriva ned vad vi behövde handla, kollade igenom skafferiet och kylskåpet, köpte hem det som fattades och på lördag morgon var det ju bara att sätta igång.

Mina kakor blev ju inte alls så snygga och aptitretande som Camillas men de får allt duga! Receptet hittar ni här och jag kan varmt rekommendera att göra limegrädde till (vispgrädde, 1 msk florsocker och limesaft från 1 lime i).

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *